Subtropisch Zwembad

Onze camping heeft een overdekt subtropisch zwembad, waar de temperatuur altijd aangenaam is. Zodra de zon goed schijnt gaat het grote schuifdak open zodat de frisse lucht naar binnen kan.
Er is een apart kinderbad van 0,25 cm diep en het grote bad gaat van 0,65 cm naar 1.45 cm diep. In het grote bad staat een grote water glijbaan. Ons zwembad is van 15 april tot en met 30 september  geopend. Er worden diverse activiteiten in het zwembad georganiseerd, denkt u bijvoorbeeld aan water volleybal, disco zwemmen en zwem vierdaagse . In het zwembad is geen toezicht aanwezig.
Dit is omdat het bad niet dieper is dan 1.45 cm en omdat het geen openbaar bad is. Dit houdt in dat ouders altijd verantwoordelijk blijven voor hun kinderen. Kinderen onder de 8 jaar mogen niet alleen komen zwemmen ook al hebben ze een zwemdiplomaActiviteiten voor Jong en Oud!

In de vakanties worden er bijna dagelijks activiteiten georganiseerd. Het kabouterhuis is in het hoogseizoen op vaste dagen geopend voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Een kleine greep uit het programma is een braderie, playbackshow, zeskamp, levend stratego, darttoernooi, dropping en bosspellen.

Kantine, Bar en Biljart.

Onze gezellige kantine is in de weekenden geopend, van vrijdagavond tot zondagavond. In de vakanties zijn we dagelijks open. In de periode van 1 november tot 1 april is de kantine alleen op zaterdag open. In het hoogseizoen hebben wij bingoavonden, feestavonden met live muziek, Karaoke en voetbalwedstrijden op tv.
U kunt in de kantine ook terecht voor het nuttigen of afhalen van diverse gebakken broodjes.

Ook een uitsmijter behoort tot de mogelijkheid. Wij schenken uitstekende Italiaanse capuccino, koffie of espresso.


Wij zijn een erkend leerbedrijf en vooral voor het hoogseizoen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires.

Openingstijden zwembad:  Van 15 april tot 30 september van 9.00 uur tot 10.00 uur voor senioren,

En van 10.00 uur tot 18.00 uur vrij zwemmen